Zagorje
Bajka na dlanu

Zagorje, Bajka na dlanu predstavljena u Bruxellesu i Antwerpenu

Datum objave: 2. ožujka 2016.

Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije nastavlja promociju Zagorja, Bajke na dlanu na emitivnim tržištima. Uz podršku Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice održana  promocija Zagorja  u razdoblju od 26. do 29. veljače 2016. godine  kroz Road show u Bruxellesu te predstavljanje na turističkom sajmu u Antwerpenu.

 

U sklopu Road show-a, 26. veljače 2016. na Centralnom kolodvoru u Bruxellesu, održano je predstavljanje turističke ponude (smještaj, wellness & spa, kultura, tradicija, gastronomija, biciklizam i ostali sadržaji) Krapinsko – zagorske županije. Uz informatore koji su prezentirali Zagorje – Bajku na dlanu, istom su nazočili i kostimirani Neandertalci, predstavnici udruge Spiljski medvjed, koji su vjerno dočarali život krapinskog pračovjeka te pobudili veliko zanimanje posjetitelja.

 

Zagorje – Bajka na dlanu prezentirano je i u Antwerpenu u sklopu specijaliziranog  sajma “Fiets en Wandelbeurs” održanog 27. i 28. veljače 2016. godine orijentiranog na „slobodno vrijeme“. Posjetiteljima je prezentirana bogata turistička ponuda Krapinsko-zagorske županije od strane turističkih djelatnika TZ Krapinsko-zagorske županije, predstavnika hotela Termi Tuhelj, Termi Jezerčica i  Turističkog sela Vuglec Brega. Prezentaciju je podržala i HGK, ŽK Krapina.

 

Road show u Bruxellesu i sajam “Fiets en Wandelbaurs” u Antwerpenu pobudili su izrazito veliki interes posjetitelja, a isti su iskazali želju za dolaskom i uživanjem u doživljajima koje nudi Zagorje, Bajka na dlanu. Održana predstavljanja nastavak su kontinuiranog rada Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije koja je unatrag nekoliko godina održala niz turističkih prezentacija te sudjelovala na  sajmovima upravo na, za Zagorje, najinteresantnijim emitivnim tržištima  koja pokazuju najveći porast u dolascima i ostvarenim noćenjima.


Fotogalerija