Zagorje
Bajka na dlanu

Zamjenica župana Jasna Petek na filmskoj glazbenoj priči u Klanjcu

Datum objave: 31. kolovoza 2023.

Zamjenica župana Jasna Petek prisustvovala je na „Koncertu pod zvijezdama“ održanom u sklopu Klanječkog kulturnog ljeta.

Dvosatnim koncertom održanim u srijedu 30. kolovoza u Velikoj dvorani Grada Klanjca vjernoj klanječkoj publici i posjetiteljima predstavili su se Lucija Jelušić Šimatović, Ivan Šimatović te Vokalni kvartet Sweet Harmony (Lucija Jelušić, Ana Barić,  Manuela i Daniela Budišćak) uz instrumentalnu pratnju Ognjena Gravore, Lucije Kovačić, Ane Barić i Roberta Pajića.

Za ovogodišnji, treći po redu Koncert pod zvijezdama u okviru Klanječkog kulturnog ljeta, glazbenici su odabrali filmsku glazbu te su izveli poznate songove: Lollipop, That’s amore, Que sera sera, Moon river, Parla piu piano, I will always love you, a prisjetili su se i glazbe koja je obilježila domaći film i televizijske serije.

Organizaciju i glazbenu produkciju koncerta „Film i glazba” i ove je godine potpisao Glazbeno-plesni studio Ritam Dubravke i Alena Jelušića, uz podršku pokrovitelja koncerta Krapinsko-zagorske županije, Grada Klanjca, Turističke zajednice Biser Zagorja i Kulturnog centra Klanjec.

 

Foto: Grad Klanjec


Fotogalerija