Zagorje
Bajka na dlanu

Zamjenica župana Jasna Petek sudjelovala na konferenciji za žene u javnom sektoru

Datum objave: 6. listopada 2023.

Zamjenica župana Jasna Petek sudjelovala je u četvrtak, 5. listopada 2023. na konferenciji za žene u javnom sektoru održanoj u Zagrebu u organizaciji Women in Adria.

Na konferenciji su sudionice iz prve ruke mogle čuti životne i poslovne pothvate uspješnih žena iz različitih dijelova javnog sektora, a jedna od panelistkinja bila je i zamjenica župana krapinsko-zagorske županije Jasna Petek, koja je na panelu “Žensko vodstvo u lokalnim samoupravama”

Uz zamjenicu Petek, u panel raspravi sudjelovale su Antonia Radić Brkan, zamjenica gradonačelnika Makarske, Petra Škrobot, gradonačelnica Samobora, Jasenka Crnković, zamjenica gradonačelnika Osijeka i Tanja Novotni Golubić, zamjenica župana Bjelogorsko-bilogorske županije, dok je moderatorica bila Sandra Ban, voditeljica sektora poslovnih rješenja iz Libusoft Cicom.

U sklopu konferencije predavanje je održala i direktorica Poduzetničkog centra KZŽ Helena Matuša, koja je sudionice upoznala sa svojim karijernim putem i otkrila koje su kompetencije i kvalitete potrebne da se dođe ne samo do direktorske pozicije, već i do pozicije članice Upravnog odbora globalne inicijative Women in Tech, gdje vodi hrvatsko poglavlje.

Pozdravne govore uputile su direktorica Women in Adria Ivana Matić i v. d. voditelja Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i voditeljica medija Andrea Čović Vidović.

 


Fotogalerija