Zagorje
Bajka na dlanu

Zlata vrijedno znanje iz Zlatara pretoči u uspješnu karijeru

Datum objave: 4. svibnja 2020.

Brojni bivši učenici Srednje škole Zlatar danas su uspješni poslovni ljudi s uspješnim karijerama i životnim postignućima. Imaj i ti uspješnu karijeru u koju ćeš pretočiti zlata vrijedno znanje dobiveno u našoj školi.

 

Trgovina, uvoz i izvoz, špedicija… dinamični  su sektori svakog gospodarstva. Upišeš li smjer logistike i špedicije naučiti ćeš izrađivati kalkulacije, upoznati tehnike marketinga, prodaje i tehnologija te ćeš moći prepoznati karakteristike roba i pravila dokumentiranja. Kako bi naši učenici bilo što konkurentniji na ovom području u tijeku školovanja uče dva strana jezika. Uz svo ovo znanje možeš raditi i u trgovini, banci ili pošti jer ćeš poznavati novčano i blagajničko poslovanje.

 

Ako se u budućnosti vidiš kako radiš u uredu u nekoj od ustanova poput državne, javne ili lokalne samouprave, u računovodstvu ili u kadrovskoj službi ili administraciji neke javne ili privatne tvrtke – imamo rješenje za tebe. Prijavi se za smjer upravnog referenta i omogućiti ćemo ti široki spektar općeobrazovnog znanja iz predmeta kojima je naglasak na pravo i ekonomiju. Nakon završene škole možeš se odmah zaposliti ili nastaviti obrazovanje na nekom od brojnih fakulteta.

 

Kod nas te čekaju odlični kreativni profesori koji će ti dati dobre temelje za život. Postižemo odlične rezultate na raznim natjecanjima, a ističemo se humanitarnim akcijama i raznim projektima. Potičemo stvaralaštvo, ekologiju i zainteresiranost, te aktivnost i razvoj pozitivnih vrijednosti.

 

Uz najšire obrazovanje i podlogu za daljnji studij nudimo ti i program opće gimnazije. Više informacija o svakom smjeru i o radu naše škole možeš pronaći na našoj web stranici http://ss-zlatar.skole.hr/