Zagorje
Bajka na dlanu

Župan održao prijam za mladu sopranisticu Luciju Jelušić

Datum objave: 26. studenoga 2021.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar čestitao je Luciji Jelušić na nedavnom završetku studija pjevanja te istaknuo kako je ona jedna od glavnih promotorica Županije koja svojim glasom, stavom i pozitivom unosi nove boje i osjećanja gdje se god pojavila. „Kad god smo imali potrebu za angažiranjem Lucije u našim manifestacijama, bez obzira na njene faze u profesionalnom životuLucija je uvijek bila tu i ono što je bitno je da ima niz međunarodnih kontakata što je dodatna promocija naše Županije. Hvala, Lucija, na suradnji koju imamo, želim ti veliki uspjeh u tvojoj profesionalnoj karijeri u koji uopće ne sumnjam, veselim se tvojim budućim ulogama u Hrvatskom narodnom kazalištu, u komediji i na filmu ako će to biti slučaj, veselim se gledanju i slušanju tebe na pozornici jer posebno zračiš, ima jedna toplina i dobrota u tebi kojom širiš pozitivnu energiju okolo i želim da tako nastaviš i dalje“ – pohvalio je župan Kolar mladu sopranisticu te posebno čestitao na dobivenoj ulozi u operi Carmen.

„Jako puno znači kada imate osjećaj da vas netko na ovakav način cijeni. Izuzetno mi je drago da sam u mogućnosti ljudima izvan Zagorja pokazati koliko je Zagorje prekrasno i pozvati ih da dođu kod nas i da vide što mi imamo i čime se toliko ponosimo. Drago mi je da kroz nešto što je moje, a to je pjevanje, mogu drugima širiti ljepotu našeg Zagorja. Hvala na povjerenju županu i Krapinsko – zagorskoj županiji i nadam se da ću ga i dalje opravdavati“ – poručila je Lucija Jelušić, koja je 2019. godine magistrirala Glazbenu pedagogiju na Muzičkoj akademiji, a 2021. i studij pjevanja u Klasi prof. Martine Zadro.

Na prijmu je sudjelovala i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjana Smičić Slovenec.


Fotogalerija