Zagorje
Bajka na dlanu

Župan Željko Kolar i zamjenica Jasna Petek na humanitarnom GastroBadlu

Datum objave: 23. srpnja 2023.

U sklopu manifestacije BadlFest koja se odvija u Krapinskim Toplicama, u subotu 22. srpnja 2023. Udruženje obrtnika Općine Krapinske Toplice organiziralo je kulinarsko događanje GastroBadl. Događanje je okupilo čak 18 udruženja obrtnika, a osim domaćih obrtnika iz Krapinsko-zagorske županije, delicije iz svoga kraja pripremila su udruženja obrtnika iz Siska, Kaštela, Vrbovskog, Pakraca,  Karlovca, Garešnice, Zagreba i Vukovara. Sav prikupljeni prihod doniran je Društvu naša djeca Krapinske Toplice.

Podršku humanitarnom gastro druženju dao je i župan Željko Kolar. „Ovo je postao tradicionalni dio topličke manifestacije BadlFest i Krapiinsko-zagorska županija se sa zadovoljstvom uključila. Zahvaljujem obrtnicima što su pokazali svoje veliko srce, da razmišljaju o zajednici u kojoj žive, privređuju i zapošljavaju. Inače, Krapinsko-zagorska županija ima sjajnu suradnju s Obrtničkom komorom KZŽ. Zajednički pratimo sve aktivnosti obrtništva i ukazujemo na potencijalne nedostatke u sustavu koji bi njima omogućio još bolji rad“, rekao je tom prilikom župan Kolar.

Uz župana, obrtnike su obišle i njegova zamjenica Jasna Petek, načelnica Gordana Jureković, pročelnica županijskog upravnog odjela za javnu nabavu i EU fondove Vlatka Mlakar te ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Antun Zupanc.


Fotogalerija