Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 30. lipnja 2015.

Svečanu sjednicu u Domu kulture u Petrovskom otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Rudolf Semenić. Načelnik Ivan Šanjug je u svom izlaganju prisutne podsjetio na ono što je Općina ostvarila u proteklom razdoblju, zahvalio Županiji na suradnji i iznio planove za buduće razdoblje.  

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki čestitala je svim stanovnicima Petrovskog Dan Općine i Dan Župe. Naglasila je da podržava projekt gradnje sportske dvorane i  modernizaciju škole u Petrovskom – jer upravo takvi projekti poboljšavaju kvalitetu života i ljude zadržavaju o našim malim sredinama – što zapravo i predstavlja cilj svake  Općine.

Zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek istaknuo je da Županija podržava sve općinske projekte koje poboljšavaju život njihovih stanovnika te da će to, u skladu sa svojim mogućnostima, činiti i dalje.

Dan Općine je česitao i saborski zastupnik Ivan Domagoj Milošević koji je u svom izlaganju osobito naglasio važnost mladih ljudi kako za Petrovsko, tako  i cijelu Hrvatsku.

U ime prisutnih čelnika zagorskih općina i gradova Dan Općine čestitao je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.


Fotogalerija