Zagorje
Bajka na dlanu

Dežurstvo za kandidature za liste kandidata i kandidate

Datum objave: 11. travnja 2023.

OBAVIJEST

Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj 30. ožujka 2023. godine donijela Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i Odluku o raspisivanju izbora za predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

U Krapinsko-zagorskoj županiji su raspisani izbori za jednog predstavnika nacionalne manjine na razini županije za slovensku i srpsku nacionalnu manjinu i u općinama Hum na Sutli i Zagorska Sela za članove vijeća za slovensku nacionalnu manjinu.

S obzirom da predlagatelji lista kandidata odnosno kandidatura mogu podnositi liste kandidata odnosno kandidature do 24:00 sata zadnji dan roka za predaju lista kandidata odnosno kandidatura, to je sukladno navedenom na dan 15. travnja 2023. godine (subota) osigurano dežurstvo ovlaštenih službenika Upravnog odjela za opću upravu, imovinsko-pravne i zajedničke poslove u sjedištu Županije, na adresi Krapina, Magistratska 1 u vremenu od 7:00-24:00 sata.

Kontakt ovlaštenih službenika: