Zagorje
Bajka na dlanu

Župan Kolar potpisao ugovore vrijedne 309.999 eura – kreće sanacija krova dvorane osnovne škole u Tuhlju

Datum objave: 27. kolovoza 2024.

U Uredu župana u Krapini su  27. kolovoza 2024. godine potpisani 319.374,13 eura vrijedni ugovori o izvođenju radova sanacije i otklanjanje nedostataka sportske dvorane Osnovne škole Lijepa naša Tuhelj te pratećem pružanju usluga stručnog nadzora nad radovima i otklanjanju nedostataka.

Župan Željko Kolar je 309.999,13 eura vrijedan ugovor o izvođenju radova potpisao s direktorom tvrtke Zagorjegradnja d.o.o. Zvonimirom Galićem, dok je 9.375 eura vrijedan ugovor o pružanju usluga stručnog nadzora potpisao s direktorom tvrtke BENING d.o.o. Zvonkom Benjakom.

Izvest će se sanacija postojeće krovne konstrukcije zgrade pokrivene sendvič panelima koji su s vremenom izgubili svojstva nosivosti te prokišnjavaju. Glavni zadatak sanacije je osigurati vodonepropusnost i nosivost krovnih panela, ali ćemo odmah na krov postaviti i panele fotoćelija“, pojasnio je ovom prilikom župan Željko Kolar te još jednom naglasio kontinuitet velikih ulaganja Krapinsko-zagorske županije u obrazovni sustav.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjana Smičić Slovenec, pročelnica Upravnog odjela za javnu nabavu i EU fondove Vlatka Mlakar te ravnatelj Osnovne škole Lijepa naša Tuhelj Davor Žažar.

Postupak nabave:

Krapinsko – zagorska županija je kao osnivač Osnovne škole Lijepa naša Tuhelj i naručitelj radova provela pregovarački postupak bez prethodne objave s ciljem sklapanja ugovora o javnoj nabavi. Predmet nabave bila je sanacija i otklanjanje nedostataka sportske dvorane Osnovne škole Lijepa naša, Tuhelj. Procijenjena vrijednost nabave bila je 220.000 eura. U otvorenom roku za dostavu ponuda pristigla je ponuda ponuditelja: ZAGORJEGRADNJA d.o.o., Kraljevec na Sutli 147, Kraljevec na Sutli. Tijekom pregleda i ocjene ponude utvrđeno je da je ponuda prihvatljiva i valjana te je na osnovi rezultata pregleda i ocjene ponuda te kriterija za odabir ponude Naručitelj utvrdio da je ponuda ponuditelja ZAGORJEGRADNJA  d.o.o. u potpunosti zadovoljila uvjete i zahtjeve iz Dokumentacije o nabavi, da je prikladna, prihvatljiva i valjana te je ista ocijenjena ekonomski najpovoljnijom  ponudom, i kao takva odabrana prema kriteriju za odabir ponude. Vrijednost ugovora iznosi 247.999,30 eura bez PDV-a, što sa iznosom PDV-a od 61.999,83 eura iznosi sveukupno 309.999,13 eura.

Također, Krapinsko – zagorska županija kao javni naručitelj, dana 20. kolovoza 2024. godine, elektroničkom poštom, uputila je Poziv na dostavu ponude za jednostavnu nabavu usluge stručnog nadzora nad radovima na sanaciji i otklanjanju nedostataka sportske dvorane Osnovne škole Lijepa naša, Tuhelj. Pozivom na dostavu ponude određen je rok za dostavu ponude za dan 26. kolovoza 2024. godine do 9:00 sati. Do navedenog roka za dostavu ponude, ponudu je dostavio gospodarski subjekt BENING d.o.o., Ksavera Šandora Gjalskog 2, Zabok.  U pregledu i ocjeni ponude utvrđeno je da je ponuditelj BENING d.o.o., dostavio ponudu koja zadovoljava uvjete i zahtjeve iz Poziva na dostavu ponude. Vrijednost ugovora iznosi 7.500,00 eura bez PDV-a, što sa iznosom PDV-a od 1.875,00 eura iznosi sveukupno 9.375,00 eura.

 


Fotogalerija