Zagorje
Bajka na dlanu

Nastavak uređenja ambulante u Pregradi – župan Kolar potpisao 89.053 eura vrijedne ugovore o nastavku energetske obnove

Datum objave: 29. kolovoza 2024.

Župan Željko Kolar potpisao je 89.053,75 eura vrijedne ugovore o provođenju elektrotehničke energetske obnove ambulante Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije u Pregradi. „Posljednjih nekoliko godina puno je napravljeno oko ambulante Doma zdravlja u Pregradi u kojem funkcionira i ispostava hitne pomoći. Ovaj najnoviji projekt uključuje radove na kompletnom sustavu unutarnje rasvjete. Izvest će se zamjena dotrajalih svjetiljki unutarnjeg prostora na 3 etaže sa novim LED svjetiljkama, ukupno 62 tijela panik rasvjete i 190 tijela opće rasvjete“, pojasnio je nakon potpisivanja župan Kolar.

Ukupna investicija se sastoji od radova vrijednih 84.306,25 eura koje će izvesti tvrtka BRINA d.o.o. te 4.747,50  vrijednog stručnog nadzora za kojeg je odabrana zajednica ponuditelja JAM-ING d.o.o i F.I.L.D. – PROJEKT d.o.o.. Ugovore su potpisali direktor tvrtke BRINA d.o.o. Vladimir Perica te u ime zajednice ponuditelja Ivan Jambreković iz tvrtke JAM-ING. Projekt se financira vlastitim sredstvima Krapinsko-zagorske županije od 31.168,81 eura te sredstvima od 57.884,94 eura ishođenima na natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Na potpisivanju ugovora bila je i ravnateljica Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije Željka Žnidarić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu politiku, branitelje, civilno društvo i mlade Martina Gregurović Šanjug, pročelnica Upravnog odjela za javnu nabavu i EU fondove Vlatka Mlakar te prokurist tvrtke JAM ING Željko Benger.

Potpisivanje ugovora održano je 27. kolovoza 2024. godine u Uredu župana u Krapini.


Fotogalerija