Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

Mentorstvo

Mentorstvo poduzetnika i razvojnih timova razvija dodatno intelektualni kapital i pruže potporu poduzetničkom eko-sustavu. Ono je nezamjenjiv početni kapital svakog poduzetnika početnika. Cilj i svrha mentorskog programa prevladavanje je izazova i prepreka na njihovom poduzetničkom putu u ranim fazama razvoja poslovanja te olakšavanje njihovog razvoja i rasta.

Mentorstvo gradimo na temeljnim načelima:

  • UČINKOVITOST I DOBROHOTNOST
  • ODGOVORNOST
  • INTEGRITET I POVJERENJE
  • PRAVEDNOST
  • POŠTIVANJE LJUDSKIH PRAVA I SLOBODA

OPĆE PODRUČJE

Bazu sačinjavaju vrsni stručnjaci koji pružaju poduzetnicima podršku na podruju financija, računovodstva, poreza, marketinga i energetike mailom, osobno i virtualno.

SEKTORSKO PODRUČJE

Ovisno o djelatnosti naši mentori iz raznih sektora od građevine, poljoprivrede preko turizma, IT sektora, metaloprerađivačke i tekstilne industrije prenose vlastito iskustvo i znanja, odgovaraju na pitanja o nedoumicama i izazovima, omogućavaju vježbe u laboratorijima i radionicama te održavaju mentorske susrete uživo i virtualno.

OBRAZOVNO PODRUČJE

Obrazovni i istraživački stručnjaci srednjih i viših škola s područja Krapinsko-zagorske županije dostupni su putem maila ili osobno za razvoj ideje, nadogradnju znanja i razmjenu iskustava.

PODACI O MENTORIMA:


Novosti i natječaji