Zagorje
Bajka na dlanu
Datum objave: 6. lipnja 2022.

J A V N I   P O Z I V

za 9. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije

„100% ZAGORSKO u RIJECI“

 

Osobito nam je zadovoljstvo pozvati Vas na 9. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije „100 % ZAGORSKO u Rijeci“ koja će se održati u petak i subotu, 26. i 27. kolovoza 2022. godine u gradu Rijeci na Korzu.

Sajamska izložba „100 % ZAGOSKO u Rijeci“  značajna je sajamska manifestacija za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

Ovisno o situaciji sa COVID-19 ove godine na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Rijeci biti će ograničen broj izlagača. Izlagači su dužni osigurati si vlastiti prijevoz kao i noćenje dok Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu (izlagačko mjesto i struju), a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su na županijskim i nacionalnim ocjenjivanjima osvojili prva mjesta, certificirani proizvođači te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije.

Raznovrsna ponuda ovog jedinstvenog sajma svakako je izvrsna prigoda za dolazak brojnih posjetitelja i izravan susret izlagača s  potencijalnim kupcima i korisnicima. Sajmovi za to i postoje, te Vas pozivamo da si sudjelovanjem na sajmu „100 % ZAGORSKO u Rijeci“  osigurate brojne prednosti koje donosi direktan kontakt s kupcem.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 24. lipnja 2022. godine .

Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana od osobe ovlaštene za zastupanje. Prijave se dostavljaju putem pošte na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, 49000 Krapina ili na e-mail ivanka.kuscar@kzz.hr. Prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju pozivom na broj telefona 049/329-084; Ivanka Kuščar.

 

                                                                                                                            ŽUPAN
Željko Kolar