Zagorje
Bajka na dlanu

Krapinsko-zagorska županija nagradila 4 maturanta SŠ Pregrada za prosjek ocjena 5,0 tijekom srednjoškolskog obrazovanja

Datum objave: 30. lipnja 2023.

U Srednjoj školi Pregrada u četvrtak, 29. lipnja 2023. godine održana je podjela svjedodžbi učenicima te dodjela nagrada najboljim učenicama i učenicima, koji su sve razrede svog srednjoškolskog obrazovanja završili s prosjekom 5,0.

Krapinsko – zagorska županija već tradicionalno nagrađuje učenike „super odlikaše“ novčanim iznosom od 2.000 kuna, odnosno ove godine iznosom od 300 eura te pratećim simboličnim poklonom. Lei Beber, Marku Halužanu, Ivani Smrkulj i Martinu Škaličkom, koji su sve razrede srednje škole završili s 5,0, darove Krapinsko-zagorske županije uručio je župan Željko Kolar.

Uz čestitke te riječi pohvale i podrške svim učenicima, župan Kolar istaknuo je kako su Krapinsko-zagorskoj županiji potrebni mladi i obrazovani ljudi koji će unaprjeđivati Zagorje.

„Bez obzira koji posao radite, bitno je da ga radite s ljubavlju. Bit će izazova, i za one koji krenu dalje sa školovanjem, i za one koji odmah krenu na tržište rada. Ono što vas ja molim je da vam Zagorje uvijek bude prva opcija. Koliko god mi gradili, razvijali infrastrukturu i stvarali uvjete za bolji život, ako ne ostanete ovdje, mi rezultata nemamo”, rekao je župan Željko Kolar te posebno čestitao maturantima koji su srednjoškolsko školovanje završili s prosjekom 5,0 jer je za to bilo potrebno puno truda i odricanja.


Fotogalerija