Zagorje
Bajka na dlanu

Odlična atmosfera na 3. Danu Gorjakovog

Datum objave: 9. srpnja 2023.

U organizaciji Mjesnog odbora Gorjakovo i i udruge Složno Gorjakovo je u subotu, 8. srpnja 2023. godine, održan još jedan Dan Gorjakovog.

Na Danu Gorjakovog bilo je organizirano kulinarsko natjecanje u pripremi kotlovine te druženje uz glazbu za djecu i odrasle. Među brojnim okupljenima bili su i zamjenica župana Jasna Petek te gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, kao i predsjednica Mjesnog odbora Gorjakovo Davorka Filipčić i predsjednik udruge Složno Gorjakovo.

„Odlična atmosfera na lijepom mjestu za druženje. Ovi proaktivni mladi ljudi rade odličan posao za dobro čitave zajednice te raznim aktivnostima i sadržajima pokušavaju poboljšati kvalitetu života u svojem naselju“ – poručila je ovom prilikom zamjenica župana Jasna Petek, na prostoru kraj novouređene Područne škole Gorjakovo, obnovljenog školskog igralište i velike drvene nadstrešnice podignute za potrebe mještana Gorjakovog.

Prvo mjesto u kulinarskom natjecanju za izbor najbolje kotlovine osvojila je ekipa Kolege, na drugom je mjestu završila ekipa Nikola i prijatelji, dok je na trećem mjestu nakon dodatnog ocjenjivanja završila ekipa Danijel Šoštarić i prijatelji.


Fotogalerija