Zagorje
Bajka na dlanu

Održana informativna radionica za braniteljske udruge

Datum objave: 18. ožujka 2016.

Radionica je bila vezana uz objavljeni Javni poziv udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko-zagorske županije.

Radionicu su vodile Helena Matuša, zamjenica direktorice Zagorske razvojne agencije te ispred Krapinsko-zagorske županije Martina Gregurović Šanjug, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade. Radionica je organizirana u svrhu informiranja potencijalnih prijavitelja, a prisustvovale su joj brojne braniteljske udruge s područja Krapinsko-zagorske županije.

Podsjećamo, Javni poziv udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko-zagorske županije objavljen je 29. veljače i traje do 1. travnja, a više o tome može se pronaći na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije http://www.kzz.hr/javni-poziv-prijava-programa-i-projekata.

 


Fotogalerija