Zagorje
Bajka na dlanu

Ravnateljici Barilar uručen Sporazum za dodjelu bespovratnih sredstava Zagorskoj razvojnoj agenciji

Datum objave: 11. prosinca 2023.

Sporazum za dodjelu bespovratnih sredstava za tehničku pomoć regionalnim koordinatorima je na Danima regionalnog razvoja i EU fondova, 8. prosinca 2023. godine, uručen ravnateljici Zagorske razvojne agencije Karolini Barilar.

Ovim će se sporazumom Zagorskoj razvojnoj agenciji osigurati dodatna sredstva za provedbu aktivnosti jačanja kapaciteta za korištenje europskih fondova na regionalnoj i lokalnoj razini te pružanja stručne pomoći pripremi i provedbi europskih projekata. „Razvojne agencije su izrazito važan dio procesa povlačenja sredstava iz europskih fondova, a upravo se Zagorska razvojna agencija pozicionirala kao jedna od najboljih u Republici Hrvatskoj. Zara je proteklih godina pripremila i provela čitav niz odličnih projekata i u više navrata pokazala da ima sjajne stručnjake, odlično vodstvo i jasnu viziju svog rada“ – istaknuo je župan Kolar te poručio da je rad Zagorske razvojne agencije od neprocjenjivog značaja za razvoj čitave Krapinsko-zagorske županije.

Sporazum je uručio ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić. U pratnji ravnateljice Zagorske razvojne agencije Karoline Barilar bila je njezina zamjenica Ivana Šalković.