Zagorje
Bajka na dlanu

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen Dan općine Petrovsko

Datum objave: 30. lipnja 2023.

U Vatrogasnom domu DVD-a Petrovsko u četvrtak, 29. lipnja 2023. svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen je Dan općine Petrovsko.

Svečanoj sjednici prisustvovala je zamjenica župana Jasna Petek koja je istaknula da je Petrovsko bogato vrijednim pojedincima i udrugama koji promiču ime općine u najboljem svijetlu.

„Spremni smo sa sportskom dvoranom, čekamo Nacionalni plan oporavka i otpornosti koji je već trebao izaći, a drugi „krupan zalogaj“ je adaptacija škole i pripremanje za jednosmjensku nastavu. Dvije godine, koliko je još ostalo mandata, je malo, no zaista se nadam da ćemo početi s oba projekta, a onda se stvari više ne mogu zaustaviti“, rekla je zamjenica župana Jasna Petek.

Dan općine je prilika za rezime cijele godine, što su na sjednici napravili načelnik Općine Stjepan Krklec i predsjednik Općinskog vijeća Željko Vučilovski. Također su dodijeljena općinska priznanja zaslužnim građanima. Povelju Općine Petrovsko dobili su Milan Vučilovski i Puhački orkestar Petrovsko „Špoljari“, Plakete općine uručene su DVD-u Petrovsko i Osnovnoj školi Antun Mihanović Petrovsko, a Zahvalnice su primili Mihaela Frljužec, Martina Krog, Silvijo Goričan i Petar Bočkaj.

U ime nagrađenih obratila se ravnateljica Osnovne škole Antun Mihanović Petrovsko Andrijana Osredečki.


Fotogalerija