Zagorje
Bajka na dlanu

Župan Kolar na otvorenju nove poslovnice Narodnih novina u Krapini

Datum objave: 7. kolovoza 2023.

Župan Željko Kolar prisustvovao je u ponedjeljak, 7. kolovoza 2023. otvorenju nove poslovnice Narodnih novina u Krapini. Riječ je o trećoj franšiznoj poslovnici u Krapinsko-zagorskoj županiji, odnosno drugoj poslovnici u Krapini, koju je otvorila tvrtka Tim papir j.d.o.o., a koja se smjestila na adresi Frana Galovića 11.

Čestitke povodom otvaranja još jedne prodavaonice uputio je župan Kolar. “Prije deset godina otvorena je prva poslovnica u Zaboku, prije osam u Krapini, a sada je otvorena još jedna ovdje u Krapini, u većem prostoru s većim asortimanom, koji je sada prilagođen početku nove školske godine”, rekao je župan Kolar te dodao kako je ovo značajno za poduzetnike koji sada, sve što im je potrebno za administrativni dio poslovanja, mogu nabaviti ovdje u Krapini.

Direktor Tim papira Tomislav Pernjek poručio je kako će ova poslovnica veličine 100 kvadrata zapošljavati četiri radnika, a asortiman od 5000 do 6000 artikala će se sezonski mijenjati.  Na otvorenju je bio i rukovoditelj komercijalnog sektora Narodnih novina Ivan Bjelčić koji je rekao da Krapina zaslužuje ovakvu poslovnicu gdje građani više ne moraju ići u Zagreb ići kupovati školski pribor.

Radno vrijeme poslovnice bit će radnim danom od 7.30 do 19h, dok će subotom poslovnica raditi od 8 do 13 sati.


Fotogalerija