Zagorje
Bajka na dlanu

Župan Kolar nagradio “super odlikaše” SŠ Bedekovčina

Datum objave: 30. lipnja 2023.

Istoga dana kao i u Srednjoj školi Pregrada, u četvrtak, 29. lipnja 2023. godine održana je podjela svjedodžbi učenicima te dodjela nagrada najboljim učenicama i učenicima, koji su sve razrede svog srednjoškolskog obrazovanja završili s prosjekom 5,0 i u Srednjoj školi Bedekovčina.

Dvoje učenika odlikaša novčanim poklonom Krapinsko-zagorske županije u iznosu od 300 eura te pratećim simboličnim poklonom nagradio je župan Željko Kolar. Riječ je o učenici Ani Valentić i učeniku Daliboru Vrdelji.

Župan Kolar čestitao je učenicima uspješan završetak srednje škole te je istaknuo kako se Krapinsko-zagorska županija nalazi na petom mjestu u Republici Hrvatskoj po prosjeku plaća. „Volio bih da ostanete živjeti i raditi na području Krapinsko-zagorske županije. Treba nam vaša mladost i neopterećenost s prošlošću, vaša energija i znanje. Danas krećete na jedno novo putovanje koje će biti puno izazova, ali ovakvi mladi i pametni možete snivati najveće snove, a rad i upornost mogu vas dovesti do bilo kojeg cilja kojeg ste se zacrtali“, rekao je župan Željko Kolar.

Maturantima je njihove zaslužene diplome, u prisustvu razrednika i roditelja, dodijelila ravnateljica SŠ Bedekovčina Vera Hrvoj, koja se u svom obraćanju prisjetila i lijepih uspomena s maturantima, a čestitke je uputio i načelnik Općine Darko Ban.

 


Fotogalerija