Zagorje
Bajka na dlanu

Četvrti poziv na predlaganje razvojnih projekata za bazu projekata

Datum objave: 2. prosinca 2014.

Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Krapinsko-zagorske županije, za ostvarivanje ciljeva i prioriteta utvrđenih Strategijom razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje 2011. – 2015. godine i Strategijom razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije 2014. – 2020. godine.

Cjelovita mapa i mreža (pipe-line) svih projekata u Krapinsko-zagorskoj županiji kontinuirano će se sastavljati od prikupljenih ideja, prijedloga i projekata. 

Projekti koji će se nalaziti u Bazi projekta, a njihova provedba ocijenjena je kao vrlo važna za regiju i/ili za Republiku Hrvatsku, a temeljem kriterija koje postavlja Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Agencija za regionalni razvoj RH, bit će uvršteni u Središnju elektronsku bazu razvojnih projekata RH pri Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

 

Kakvi se projekti mogu prijaviti

 

Na ovaj poziv mogu se prijaviti projekti u svim područjima razvoja, a prijaviti ih mogu sve pravne i fizičke osobe s registriranom djelatnošću u Republici Hrvatskoj uz uvjet da će se projekt provoditi na području Krapinsko-zagorske županije.

 

Projekti prijavljeni u sklopu Prvog, Drugog i Trećeg poziva na dostavu projekata u 2011. , 2012. i 2013. godini uvršteni su u Bazu projekata i NE PRIJAVLJUJU se ponovo.

 

Projekti koji imaju prednost su oni koji izravno pridonose ostvarenju strateških ciljeva, prioriteta i mjera utvrđenih u Strategiji razvoja Krapinsko-zagorske županije, Strategiji ruralnog razvoja Krapinsko-zagorske županije te Strategiji razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije.

 

Tekst Strategije razvoja Krapinsko-zagorske županije te Strategije razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije može se pronaći na Internet stranicama Krapinsko-zagorske županije (www.kzz.hr) i Zagorske razvojne agencije d.o.o. (www.zara.hr).

 

Prijava

Svi prijedlozi projekata i projektnih ideja uvrštavaju se u Bazu projekata ISKLJUČIVO popunjavanjem on-line obrasca koji se nalazi na službenoj stranici Zagorske razvojne agencije d.o.o. (www.zara.hr) u dijelu Baza projekata, a kojem se može pristupiti kreiranjem vlastitog korisničkog imena i lozinke.

 

 

Poziv je otvoren od 2. prosinca 2014. godine do 31. siječnja 2015. godine.

 

 

 

                                                                                                                 Direktorica         

                                                                                              Zagorske razvojne agencije d.o.o.

                                                                                                      Karolina Barilar, dipl.oec.