Zagorje
Bajka na dlanu

Općina Zagorska sela

Zagorje slika
VIJESTI PREMA KRITERIJU

15. prosinca 2014.

Potpora pri izradi projektno-tehničke dokumentacije u 2014. – odluka

Odluku o odobrenju bespovratnih sredstava možete preuzeti u prilozima ispod teksta.
Pročitaj više
10. studenoga 2014.

U Bojačnom održana Središnja županijska proslava Martinja

U nedjelju, 09. studenog 2014. godine Krapinsko-zagorska županija i Općina Zagorska Sela organizirali su tradicionalnu Središnju županijsku proslavu Martinja, koja je održana kod crkvice Sv. Martina u Bojačnom.
Pročitaj više
17. rujna 2014.

Počinje emitiranje „Neispričane priče“ o Krapinsko-zagorskoj županiji

Ovim putem željeli bismo Vas obavijestiti da na Jabuci TV počinje emitiranje serijala „Neispričana priča“, u kojem će kroz 10 emisija biti detaljno predstavljena Krapinsko-zagorska županija, Bajka na dlanu.
Pročitaj više
9. rujna 2014.

Druženje hrvatskog i slovenskog predsjednika na graničnom prijelazu Plavić

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar prisustvovao je u nedjelju, 07. rujna 2014. godine susretu predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića sa predsjednikom Republike Slovenije Borutom Pahorom održanom u Zagorskim selima na graničnom prijelazu Plavić.
Pročitaj više
24. srpnja 2014.

13 tvrtki s područja Krapinsko-zagorske županije dobilo 12,6 mil. kuna za ulaganje u opremu

Na 132,5 milijuna kuna vrijednom natječaju Ministarstva gospodarstva za dodjelu potpora za ulaganje u industrijsku opremu, koji je bio otvoren do 30. lipnja 2014. godine potpore je dobilo i 13 tvrtki s područja Krapinsko-zagorske županije, i to u ukupnom iznosu od 12 milijuna i 693 tisuće kuna, što je gotovo 10 posto sredstava predviđenih ovom mjerom.
Pročitaj više
23. svibnja 2014.

100 najznačajnijih gospodarskih subjekata KZŽ

Na sljedećem linku možete pogledati video materijal o 100 najznačajnijih gospodarskih subjekata Krapinsko-zagorske županije.
Pročitaj više
27. ožujka 2014.

Raspodjela sredstava gradovima i općinama za kapitalna ulaganja

Temeljem Kriterija, Župan je dana 20. ožujka donio Zaključak o raspodjeli sredstava gradovima i općinama za kapitalna ulaganja u iznosu od 2.862.405,00 kuna.
Pročitaj više
10. ožujka 2014.

Otvorenje područnog ureda REGEA-e

U Zagorskim Selima 10.03.2014. godine Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske je otvorila područni ured za područje Krapinsko-zagorske županije, a u kojem je zaposleno dvoje mladih stručnihljudi. REGEA već dugi niz godina pokazuje da se projekti energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije mogu jednako uspješno provoditi u gradovima i županijama sjeverozapadne Hrvatske kao i u razvijenim zemljama Europske unije. Otovrenju su bili nazočni župan Krapinsko-Zagorske županije Željko Kolar, zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, predsjednica županijske Skupštine Vlasta Hubicki, potpredsjednik županijske Skupštine Tomislav Končevski, Ines Kos ravnateljica Agencije za regionalni razvoj Republike Hrvatske, te kao domaćin načelnik Općine Zagorska Sela Željko Kodrnja, izaslastvo iz Občine Podčetrtek, predstavnici Zagorske razvojne agencije, prestavnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Krapinsko-zagorske županije i gradonačelnici i načelnici zagorskih Općina.
Pročitaj više
Naselja sa fotogalerijamaNaselja bez fotogalerija
Površina: 25 km2
Broj stanovnika: 999
Web stranica: www.zsela.t-com.hr

Naselja:

Bojačno, Bratkovec, Brezakovec, Gornji Škrnik, Harina Žlaka, Ivanić Miljanski, Kuzminec Miljanski, Luke Poljanske, Miljana, Plavić, Poljana Sutlanska, Pušća, Zagorska sela

Uprava:

  • Adresa: Zagorska sela 38, 49296 Zagorska Sela
  • Načelnica: Ksenija Krivec Jurak
  • Predsjednica Općinskog Vijeća: Danijela Maček
  • Telefon: 049/510-378
  • Faks: 049/510-070
  • E-mail: opcina.zagorska.sela@kr.t-com.hr