Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

29. prosinca 2016.

Obnova ambulante u Velikom Trgovišću

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, ujedno predsjednica Upravnog vijeća Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije jučer je obišla ispostavu Doma zdravlja u Velikom Trgovišću u kojoj su dovršeni radovi obnove u vrijednosti 135.000 kuna.
Pročitaj više
23. prosinca 2016.

Sretan Božić i nova godina

Čestitka predsjednice Županijske skupštine Vlaste Hubicki.
Pročitaj više
21. prosinca 2016.

Dodijeljene potpore tradicijskim obrtima

Predsjednica Županijske skupštine i predsjednica Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta OK KZŽ Vlasta Hubicki jučer je uručila ugovore obrtnicima koji su ostvarili pravo na potporu na natječaju Krapinsko-zagorske županije za dodjelu potpora tradicionalnim obrtima. Zamjenik župan Anđelko Ferek-Jambrek je prije uručivanja ugovora istaknuo kako je Županija na inicijativu predsjednice Skupštine i Ceha tradicijskih i umjetničkih obrta Vlaste Hubicki osigurala sredstva za ovaj natječaj na kojem je ukupno dodijeljeno 68.500 kuna za 14 tradicionalnih obrta.
Pročitaj više
19. prosinca 2016.

Dodijeljene županijske stipendije

136 učenika i studenta iz Krapinsko-zagorske županije je u subotu, 18. prosinca 2016. godine, u gimnaziji Antuna Gustava Matoša u Zaboku dobilo svoju županijsku stipendiju
Pročitaj više
19. prosinca 2016.

Predstavljanje rezultata projekta zaštite autohtonih proizvoda

Predsjednica Županijske skupštine i članica Udruge Tradicija Zagorja Vlasta Hubicki i predsjednik Udruge Tradicija Zagorja Matija Gulija nazočiti će predstavljanju do sada ostvarenih rezultata Republike Hrvatske na području zaštite autohtonih proizvoda na razini Europske unije koje će u organizaciji Ministarstva poljoprivrede biti održano danas u Novinarskom domu u Zagrebu s početkom u 12:00 sati.
Pročitaj više
18. prosinca 2016.

Zapaljena 4. svijeća na Županijskom adventskom vijencu

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki je nazočila paljenju četvrte svijeće na županijskom adventskom vijencu koje je tradicionalno održano posljednje nedjelje Došašća na misi zornici u Svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici
Pročitaj više
14. prosinca 2016.

Održana 22 sjednica Županijske skupštine

Županijska skupština Krapinsko-zagorske županije je u utorak, 13. prosinca 2016. godine, održala svoju 22. sjednicu. U Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini okupilo se 32 članica i članova Skupštine na čelu s predsjednicom Vlastom Hubicki.
Pročitaj više
5. prosinca 2016.

Međunarodni dan volontera

Poruka predsjednice Županijske skupštine Vlaste Hubicki povodom obilježavanja 5. prosinca - Međunarodnog dana volontera
Pročitaj više
5. prosinca 2016.

22. sjednica Županijske skupštine

Sjednica će se održati 13. prosinca (utorak) 2016. godine (u 16,00 sati) u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13.
Pročitaj više
5. prosinca 2016.

Najava sjednice radnih tijela Županijske skupštine

Radna tijela Skupštine razmatraju prijedloga odluka i drugih akata te druga pitanja koja su na dnevnom redu sjednice Skupštine i o njima daju mišljenja i prijedloge.
Pročitaj više