Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

29. prosinca 2015.

Završetak fasade na obnovljenoj ambulanti u Mariji Bistrici nakon poboljšanja vremenskih prilika

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, ujedno predsjednica Upravnog vijeća Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije je u utorak, 29. prosinca 2015. godine, u Mariji Bistrici sudjelovala na sjednici Vijeća u sklopu koje je donijeta odluka da se rok za dovršetak radova na bistričkoj ambulanti zbog loših vremenskih uvjeta produlji do nastupanja povoljnih uvjeta.
Pročitaj više
24. prosinca 2015.

Sretan Božić i nova godina!

Božićna čestitka predsjednice Županijske skupštine Vlasta Hubicki
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

Paljenjem četvrte svijeće u Mariji Bistrici završen Advent u Zagorju

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki je u nedjelju, 20. prosinca 2015. godine, na misi zornici u svetištu Majke Božje Bistričke zajedno sa štićenikom doma Lobor-grad Borisom Jukićem upalila četvrtu svijeću na županijskom adventskom vijencu.
Pročitaj više
15. prosinca 2015.

Održana 16. sjednica Županijske skupštine

Županijska skupština Krapinsko-zagorske županije je u ponedjeljak, 14. prosinca 2015. godine, održala svoju 16. sjednicu. U Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini okupilo se 37 članica i članova Skupštine na čelu s predsjednicom Vlastom Hubicki.
Pročitaj više
14. prosinca 2015.

Najava: Peta sjednica Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije

Savjet mladih Krapinsko-zagorske županije će u srijedu, 16. prosinca 2015. godine, u prostorijama Općine u Radoboju održati petu sjednicu aktualnog saziva.
Pročitaj više
11. prosinca 2015.

Mjere ruralnog razvoja Krapinsko-zagorske županije

Odbor za poljoprivredu Županijske skupštine je u srijedu, 9. prosinca 2015, godine na svojoj 4. sjednici raspravljao o Prijedlogu mjera ruralnog razvoja za Krapinsko-zagorsku županiju u 2016. godini.
Pročitaj više
10. prosinca 2015.

Franjo Tuđman – godišnjica smrti

Na današnji je dan prije 16 godina umro Franjo Tuđman – prvi hrvatski predsjednik.
Pročitaj više
10. prosinca 2015.

Međunarodni dan ljudskih prava

Međunarodni dan ljudskih prava obilježava se 10. prosinca, na dan kada je Opća skupština Ujedinjenih naroda 1948. godine proglasila Opću deklaraciju o ljudskim pravima.
Pročitaj više
10. prosinca 2015.

Plan rada Županijske skupštine za 2016. godinu pred njezinim radnim tijelima

Planom rada Županijske skupštine okvirno se utvrđuju teme koje će biti predmet razmatranja na sjednicama Županijske skupštine tijekom naredne godine, nositelji pripreme i predlagatelji tih tema, kao i okvirni rokovi njihovog razmatranja. Plan rada donosi Županijska skupština, a prethodno se o njemu izjašnjavaju i njezina radna tijela.
Pročitaj više
7. prosinca 2015.

Sastanak članica i članova Koordinacije Županijske skupštine

Članice i članovi Koordinacije su se uoči održavanja 16. sjednice Županijske skupštine sastali u uredu predsjednice Skupštine
Pročitaj više