Zagorje
Bajka na dlanu

Javni poziv za 15. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije “100% ZAGORSKO u Zagrebu”

Datum objave: 31. svibnja 2024.

Na temelju članka 32. Statuta Krapinsko-zagorske županije („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“, br. 31/01., 5/06., 14/09., 11/13., 26/13., 13/18., 5/20., 10/21., i 15/21.- pročišćeni tekst)   župan Krapinsko-zagorske županije raspisuje JAVNI POZIV ZA 15. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije “100% ZAGORSKO u ZAGREBU”

U petak i subotu, 20. i 21. rujna 2024. godine na području ulice Augusta Cesarca,  Europskog Trga i Stare Vlaške  u Zagrebu održat će se 15. Sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom “100% ZAGORSKO” u Zagrebu.

“100% ZAGORSKO” je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom „100% ZAGORSKO“,  Krapinsko-zagorska županija se promovira kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Manifestacija će trajati dva dana, a ista će postati  poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te  vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 14. lipnja  2024. godine.

Nakon navedenog roka prijave za sudjelovanje na manifestaciji neće se razmatrati kao ni nepotpune prijave.

Prijavnica za sudjelovanje dostupna je na  web stranici www.kzz.hr.

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu te popratnu dokumentaciju dostavite na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina ili na e-mail poljoprivreda@kzz.hr.

Informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u  Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, na brojeve telefona 049/329-049 ili  049/329-084.