Zagorje
Bajka na dlanu

Natjecanje orača KZŽ

VIJESTI PREMA KRITERIJU

6. svibnja 2013.

Održano 11. natjecanje orača Krapinsko-zagorske županije

Natjecanje orača za Krapinsko-zagorsku županiju ima poseban značaj jer uspijeva već dugi niz godina iznjedriti izvrsnost u oranju koja nas redovito dovodi na svjetsko natjecanje. Zagorska poljodjelska tradicija, rad i marljivost, vještina i spretnost - razlozi su zbog kojih upravo Zagorec ima priliku već niz godina svoje sposobnosti u oranju izmjeriti s najboljim oračima svijeta.
Pročitaj više
2. svibnja 2013.

U subotu 11. natjecanje orača KZŽ

U subotu, 04. svibnja 2013. u Zlatar Bistrici, u organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Udruge natjecatelja u oranju Krapinsko-zagorske županije i Poljoprivredne savjetodavne službe, te u suradnji s općinom Zlatar Bistrica, HGK – Županijskom komorom Krapina i Obrtničkom komorom KZŽ s početkom u 10,00 sati održati će se 11. natjecanje orača Krapinsko-zagorske županije.
Pročitaj više
8. travnja 2013.

11. natjecanje orača Krapinsko-zagorske županije

Natjecanje orača za Krapinsko-zagorsku županiju ima poseban značaj jer uspijeva već dugi niz godina iznjedriti izvrsnost u oranju koja nas redovito dovodi na svjetsko natjecanje. Zagorska poljodjelska tradicija, rad i marljivost, vještina i spretnost - razlozi su zbog kojih upravo Zagorci imaju priliku već niz godina svoje sposobnosti u oranju izmjeriti s najboljim oračima svijeta.
Pročitaj više