Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

17. travnja 2019.

Proljetne radionice za darovite, talentirane i motivirane učenike – 2019. godina

Na inicijativu Radne skupine za darovite učenike KZŽ "Futura" , upućen je poziv svim osnovnim školama o mogućnosti organizacije radionica za darovite, talentirane i motivirane učenike, u vrijeme proljetnih školskih praznika, točnije, od 18. do 26. travnja 2019. godine.
Pročitaj više
5. travnja 2019.

Sastanak Radne skupine za poticanje rada s darovitom djecom FUTURA

U Osnovnoj školi Janka Leskovara Pregrada je u četvrtak, 4. travanja 2019. godine, održan sastanak Radne skupine za poticanje rada s darovitom djecom Futura, kojem je prisustvovala i zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek.
Pročitaj više
1. travnja 2019.

4. Večer znanosti u Pregradi

U petak, 05. travnja 2019. godine u Pregradi će biti održana 4. Večer znanosti.
Pročitaj više
21. ožujka 2019.

21. ožujka obilježava se kao Međunarodni dan darovitih učenika

Uvođenjem Dana darovitih učenika 21. ožujka, želi se senzibilizirati javnost o potrebi organiziranja sustavne brige za takve pojedince u obrazovnom sustavu Republike Hrvatske. Europski dan talentiranih i darovitih po prvi je puta obilježen 2011. godine, a u Hrvatskoj 2013. godine.
Pročitaj više
26. veljače 2019.

Radna skupina za podršku darovitim učenicima KZŽ „Futura“ na edukaciji u Osijeku

Ususret obilježavanju Dana darovitih učenika članice Radne skupine Futura, s još nekoliko kolegica iz redova učiteljica i stručnih suradnica koje aktivno participiraju u provođenju aktivnosti za poticanje darovitosti i kreativnosti, posjetile su u subotu, 23. veljače 2019., udrugu Klikeraj u Osijeku.
Pročitaj više
26. veljače 2019.

Radna skupina za podršku darovitim učenicima KZŽ „Futura“ na edukaciji u Osijeku

Ususret obilježavanju Dana darovitih učenika, članice Radne skupine Futura, s još nekoliko kolegica iz redova učiteljica i stručnih suradnica koje sudjeluju u provođenju aktivnosti za poticanje darovitosti i kreativnosti, posjetile su u subotu, 23. veljače 2019., udrugu Klikeraj u Osijeku.
Pročitaj više