Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

23. prosinca 2016.

Zimske radionice za darovite, talentirane i motivirane učenike

Na inicijativu Radne skupine za darovite učenike KZŽ "Futura" pred desetak dana je upućen svim osnovnim školama poziv s mogućnošću organizacije radionica za darovite, talentirane i motivirane učenike, u vrijeme zimskih školskih praznika, u siječnju 2017. g.
Pročitaj više
3. studenoga 2016.

Započela priprema novog projekta za poticanje rada s darovitom djecom

Zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek sudjelovala je na sastanku Radne skupine za podršku darovitim učenicima Krapinsko-zagorske županije Futura koja je u prostorijama Osnovne škole Tuhelj u srijedu, 2. studenoga 2016. godine, raspravljala o pripremi projekta za natječaj Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini.
Pročitaj više
21. ožujka 2016.

Dan darovitih obilježen velikim stručnim skupom

Krapinsko-zagorska županija, Radna skupina za podršku darovitim učenicima Krapinsko-zagorske županije, Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec i Županijsko stručno vijeće za građanski odgoj su povodom obilježavanja Dana darovitih u ponedjeljak, 21. ožujka 2016. godine, gradskoj knjižnici u Klanjcu organizirali Stručni skup za učitelje i stručne suradnike Suvremene smjernice u pristupu odgoju i obrazovanju darovitih učenika.
Pročitaj više
18. ožujka 2016.

Raspored održavanja radionica za darovite učenike OŠ-a

Radna skupina za darovite, Krapinsko-zagorske županije u dogovoru s deset osnovnih škola KZŽ i ovih proljetnih školskih praznika za zainteresirane učenike organizira proljetne radionice.
Pročitaj više
16. ožujka 2016.

Obavijest o održavanju Dana darovitih u Klanjcu i objava rješenja o imenovanju RSD

Povodom Dana darovitih u Klanjcu, dana 21.03.2016 se održava stručni skup za odgajatelje u DV, nastavnike i stručne suradnike u Osnovnim i Srednjim školama Krapinsko-zagorske županije.
Pročitaj više
29. veljače 2016.

“Daroviti i kreativni – jamstvo razvoja zajednice”

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki i zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek su u petak, 26. veljače 2016. godine, u kapelici sv. Petra u Mariji Bistrici nazočile korizmenom susretu "Daroviti i kreativni - jamstvo razvoja zajednice"
Pročitaj više
12. siječnja 2016.

Održane zimske radionice osnovnih škola 7. i 8. siječnja

Početkom siječnja ove godine daroviti, talentirani i motivirani učenici iz 8 osnovnih škola diljem Krapinsko-zagorske županije iskoristili su zimske praznike za sudjelovanje na brojnim zanimljivim radionicama u svojim školama.
Pročitaj više