Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

13. listopada 2017.

Velik odaziv na edukaciju o darovitim učenicima

Druga temeljna edukacija učitelja, nastavnika, profesora i stručnih suradnika osnovnih i srednjih škola Krapinsko-zagorske županije održana je u petak, 13. listopada 2017. godine, u sklopu provedbe projekta Lumen u Domu kulture u Mariji Bistrici.
Pročitaj više
4. listopada 2017.

Temeljna edukacija u okviru projekta LUMEN

U okviru projekta LUMEN, namijenjenog poticanju rada s darovitom djecom i učenicima, koji je Krapinsko-zagorskoj županiji i partnerskim organizacijama odobren iz sredstava ESF-a, tijekom listopada održavaju se temeljne edukacije o prepoznavanju darovitih učenika, okvirima rada s njima u odgojno-obrazovnom procesu te njihovom usmjeravanju.
Pročitaj više
3. srpnja 2017.

Prvi sastanak partnera na projektu Lumen

Prvi sastanak na projektu Lumen, za kojeg su Krapinsko-zagorskoj županiji odobrena bespovratna sredstva iz Europskog socijalnog u iznosu od 954.463,50 kn, održan je u četvrtak, 27. lipnja 2017. godine, u Osnovnoj školi Marija Bistrica
Pročitaj više
3. srpnja 2017.

Radna skupina Futura o potpori darovitim učenicima

3. sastanak Radne skupine za podršku darovitim učenicima Krapinsko-zagorske županije Futura održan je u četvrtak, 27. lipnja 2017. godine
Pročitaj više
6. lipnja 2017.

KZŽ povukla iz Europskog socijalnog fonda milijun kuna za projekt „Lumen“

Krapinsko-zagorska županija uspješno je aplicirala projekt LUMEN na natječaj „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“ Ministarstva znanosti i obrazovanja, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.
Pročitaj više
21. ožujka 2017.

21.ožujka – Međunarodni dan darovitih učenika

21. ožujka obilježava se kao Međunarodni dan darovitih učenika
Pročitaj više
16. ožujka 2017.

Radionice za darovite učenike kroz proljetne praznike

Na inicijativu Radne skupine za darovite učenike KZŽ "Futura" , upućen je poziv svim osnovnim školama o mogućnosti organizacije radionica za darovite, talentirane i motivirane učenike, u vrijeme proljetnih školskih praznika, točnije, od 18. do 21. travnja 2017.
Pročitaj više
23. veljače 2017.

Održano predavanje o darovitoj djeci

Zamjenica župana Jasna Petek je u srijedu, 22. veljače 2017. godine, nazočila predavanju „Tko su darovita djeca“ kojeg je u sklopu 10. tjedna psihologije u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša u Zaboku održala Vesna Tomorad.
Pročitaj više
6. veljače 2017.

Kratka informacija o održanom sastanku RSD Futura

Dana 02. veljače 2017. u OŠ Ante Kovačića u Zlataru održan je sastanak Radne skupine za podršku darovitim učenicima Krapinsko zagorske županije „Futura“.
Pročitaj više
3. siječnja 2017.

Srebrni olimpijac otvorio 22. Zimsku školu informatike

Zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek je u utorak, 3. siječnja 2017. godine, nazočila svečanosti otvorenja 22. Zimske škole informatike koja je održana u prostorima Srednje škole Krapina.
Pročitaj više