Zagorje
Bajka na dlanu

Fotogalerija – Krapinsko-zagorska županija

VIJESTI PREMA KRITERIJU

29. prosinca 2015.

Završetak fasade na obnovljenoj ambulanti u Mariji Bistrici nakon poboljšanja vremenskih prilika

Predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, ujedno predsjednica Upravnog vijeća Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije je u utorak, 29. prosinca 2015. godine, u Mariji Bistrici sudjelovala na sjednici Vijeća u sklopu koje je donijeta odluka da se rok za dovršetak radova na bistričkoj ambulanti zbog loših vremenskih uvjeta produlji do nastupanja povoljnih uvjeta.
Pročitaj više
29. prosinca 2015.

Novo vozilo hitne medicinske pomoći za ispostavu u Donjoj Stubici

U utorak, 29. prosinca 2015. godine u Donjoj Stubici upriličena je primopredaja novog, 700 tisuća kuna vrijednog vozila hitne medicinske pomoći Ispostavi Zavoda za Hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije u Donjoj Stubici.
Pročitaj više
29. prosinca 2015.

15 godina Udruge vinogradara Marija Bistrica

Župan Željko Kolar je u ponedjeljak, 28. prosinca 2015. godine, u Bluesun Hotelu Kaj u Mariji Bistrici nazočio predstavljanju publikacije Uzgoj vinove loze i proizvodnja vina u marijabistričkom kraju kojim se obilježilo 15. godina postojanja Udruge vinogradara Marija Bistrica
Pročitaj više
23. prosinca 2015.

U sklopu obilježavanja osnivanja 7. gardijske brigade odana počast poginulim Pumama

Župan Željko Kolar je u srijedu, 23. prosinca 2015. godine, u sklopu obilježavanja 23. obljetnice 7. gardijske brigade Puma položio vijenac i zapalio svijeću kod križa zahvalnosti ispred crkve sv. Nikole u Varaždinu.
Pročitaj više
22. prosinca 2015.

Zagorski projekti među dobitnicima sredstava istarske zaklade

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva je prošli tjedan u Puli održala javno potpisivanje ugovora s ovogodišnjim korisnicima financijskih potpora za Zakladine natječaje „Mali projekti u zajednici“ i građanske akcije: „Naš doprinos zajednici“. Među dobitnicima sredstva su i projekti s područja Krapinsko-zagorske županije koje su prijavili Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Gornjostubička udruga Lipin Cviet, i Udruga mladih Marija Bistrica. Škola i udruga Lipin Cviet dobile su po 13 tisuća kuna, a bistrička udruga mladih 11.176 kuna.
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

Paljenjem četvrte svijeće završena manifestacija Advent u Zagorju.

Župan Željko Kolar i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki su u nedjelju, 20. prosinca 2015. godine, u svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici nazočili misi zornici na čijem početku je zapaljena četvrta svijeća na županijskom adventskom vijencu.
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

U punoj dvorani Doma kulture održan koncert Božić vu Trgovišću

Zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek je u subotu, 19. prosinca 2015. godine, nazočio tradicionalnom božićnom koncertu Božić vu Trgovišću koji je održan u Domu kulture u Trgovišću, općina Hrašćina.
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

„Zagorje – Bajka Na Dlanu“ na Adventu U Zagrebu

U petak, 18. prosinca 2015. godine Krapinsko-zagorska županija i Radio Kaj organizirali su kulturno-zabavno događanje pod nazivom „Zagorje – bajka na dlanu“.
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

Godišnje druženje „Tigrova“

U subotu, 19. prosinca 2015. godine u Oroslavju je održano godišnje druženje članova Udruge ratnih veterana 1. gbr "TIGROVI" KZŽ.
Pročitaj više