Zagorje
Bajka na dlanu

Fotogalerija – Krapinsko-zagorska županija

VIJESTI PREMA KRITERIJU

30. prosinca 2013.

Novo vozilo za hitnu medicinsku pomoć u Zagorju

Danas je ispred Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije u Krapini održana svečana primopredaja novog vozila za hitnu medicinsku pomoć. Ključeve vozila ravnatelju Zavoda Krešimiru Božiću uručila je zamjenica župana Jasna Petek.
Pročitaj više
24. prosinca 2013.

Otvoren četvrti mljekomat u Zagorju

Jučer, 23. prosinca 2013. godine otvoren je u Donjoj Stubici četvrti mljekomat na području Krapinsko-zagorske županije.
Pročitaj više
20. prosinca 2013.

Posjet općinama Novi Golubovec i Mihovljan

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, zamjenica Jasna Petek i pročelnik Ivan Lamot su 19.12.2013. posjetili općine Mihovljan i Novi Golubovec u sklopu županovog obilaska svih jedinica lokalne samouprave.
Pročitaj više
20. prosinca 2013.

Župan Kolar u obilasku zagorskih škola

Župan krapinsko-zagorski Željko Kolar nastavio s obilaskom općina i gradova, ali i zagorskih škola pa je jučer posjetio osnovnu i srednju školu u Bedekovčini, Osnovnu školu Belec, Osnovnu školu „Ljudevit Gaj“ Mihovljan i Područnu školu Novi Golubovec. Sve škole posjetio je u pratnji svoje zamjenice Jasne Petek i pročelnika za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Ivana Lamota, a u svakoj školi prisutni su bili i načelnici, odnosno gradonačelnik.
Pročitaj više
18. prosinca 2013.

Posjet udomiteljskoj obitelji u Humu na Sutli

Udomiteljstvo je oblik skrbi izvan vlastite obitelji kojim se osobi (djetetu ili odrasloj osobi) u obiteljskom okruženju pruža briga primjerena njenoj dobi i potrebama. Svrha udomiteljstva je omogućiti djetetu odrastanje u zamjenskoj obitelji, a drugim osobama primjereno zbrinjavanje. Udomiteljska obitelj mora ispunjavati propisane, stambene, socijalne i druge uvjete (koje će smještenoj osobi osigurati primjerenu skrb, a koje ocjenjuje Centar za socijalnu skrb prema mjestu prebivališta udomitelja.
Pročitaj više
16. prosinca 2013.

Predsjednik Ivo Josipović u Klanjcu

„Klanječka kulturna baština – u susret Kući europskih himni“ – naziv je izložbe postavljene u Klanjcu koju je 14.prosinca posjetio Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.
Pročitaj više
16. prosinca 2013.

Novi sadržaji u Specijalnoj bolnici u Stubičkim toplicama

U Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Stubičkim Toplicama 13.prosinca svečano je otvoren novosagrađeni dio hidroterapije.
Pročitaj više
16. prosinca 2013.

Zagorski branitelji zasadili stablo u Aleji hrvatskih brigada

Hrvatski branitelji iz cijele Hrvatske okupili su se danas u Dalmatinskom prolazu na Rakovcu i na mjestu buduće Aleje hrvatskih branitelja posadili prvih 25 stabala.
Pročitaj više
16. prosinca 2013.

4. sjednica Županijske skupštine

Sjednica je održana u ponedjeljak, 16. prosinca 2013. godine (16,00 sati) u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13.
Pročitaj više
11. prosinca 2013.

Dodijeljena sredstva za ulaganja u poljoprivredi

Danas su u Krapini potpisani ugovori s korisnicima potpora Krapinsko-zagorske županije za investicijska ulaganja u poljoprivredi, pripremu projekata i unapređenje rada udruga u poljoprivredi.
Pročitaj više