Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

16. studenoga 2016.

Natječaj za prijam u službu višeg stručnog suradnika za prost. uređenje i gradnju

Prima se viši stručni suradnik za prostorno uređenje i gradnju - 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme, u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Krapinsko-zagorske županije, s mjestom rada u Donjoj Stubici, uz obvezni probni rad od tri mjeseca.
Pročitaj više
12. srpnja 2016.

Prijam u službu na određeno vrijeme višeg stručnog suradnika za zaštitu okoliša

Prima se VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA ZAŠTITU OKOLIŠA - 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutne službenice, mjesto rada Krapina, uz obvezni probni rad od dva mjeseca.
Pročitaj više
13. svibnja 2016.

Prijam u službu u UO za obraz., sport i teh. kulturu – provjera znanja i sposobnosti

Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu raspisuje javni natječaj za prijam u službu Višeg stručnog suradnika za obrazovanje, kulturu, sport i tehničku kulturu - 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme, u Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, sport i tehničku kulturu Krapinsko-zagorske županije, uz obvezan probni rad u trajanju od tri mjeseca.
Pročitaj više
12. svibnja 2016.

Javni natječaj za prijam u službu u UO za poslove Županijske skupštine

Javni natječaj za prijam u službu višeg stručnog suradnika - 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme, u Upravni odjel za poslove Županijske skupštine Krapinsko-zagorske, uz obvezan probni rad od tri mjeseca.
Pročitaj više
6. svibnja 2016.

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme

Viši referent / referentica - 1 izvršitelj na određeno vrijeme od 6 mjeseci, zbog obavljanja privremenih poslova, mjesto rada Klanjec (Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša), uz obvezni probni rad od dva mjeseca.
Pročitaj više
11. ožujka 2016.

Javni natječaj za imenovanje pročelnika UO za financije, proračun i javnu nabavu

Pročelnik/pročelnica Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu – 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme, uz obvezan probni rad u trajanju od tri mjeseca.
Pročitaj više
9. ožujka 2016.

Prijam u službu u UO za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša

2 izvršitelja na određeno vrijeme od 6 mjeseci, zbog obavljanja privremenih poslova, mjesto rada Donja Stubica i Pregrada uz obvezni probni rad od dva mjeseca.
Pročitaj više
1. veljače 2016.

Prijam u službu u UO za prost. uređenje, gradnju i zašt. okoliša – rezultati natječaja

Sukladno članku 19. stavku 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi («Narodne novine», broj 86/08. i 61/11.) vezano za članak 29. stavak 3. istog Zakona, pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Krapinsko –zagorske županije, raspisuje OGLAS za prijam u službu na određeno vrijeme u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša
Pročitaj više