Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

12. prosinca 2017.

Natječaj za imenovanje pročelnika Upr. odjela za javnu nabavu i EU fondove

Odluku o poništenju javnog natječaja možete preuzeti ispod teksta.
Pročitaj više
1. rujna 2017.

Javni natječaj za prijam u službu vježbenika (UO za gosp., poljo., promet…)

Prima se vježbenik - 1 izvršitelj na određeno vrijeme - za obavljanje vježbeničkog staža u trajanju od 12 mjeseci, u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, s mjestom rada u Krapini.
Pročitaj više
12. srpnja 2017.

Prijam u službu na neodređeno vrijeme

Prima se viši stručni suradnik za prostorno uređenje, gradnju i procjenu nekretnina - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Krapinsko-zagorske županije, s mjestom rada u Krapini, uz obvezni probni rad od tri mjeseca.
Pročitaj više
29. ožujka 2017.

Javni natječaj za prijam u službu (referent blagajnik) – rezultati natječajnog postupka

Prima se REFERENT BLAGAJNIK I - 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme, u Upravni odjel za za financije, proračun i javnu nabavu Krapinsko-zagorske županije, uz obvezni probni rad od tri mjeseca.
Pročitaj više
8. veljače 2017.

Prijam u službu na određeno vrijeme (UO za gosp., poljo., promet)

U službu na određeno vrijeme od 6 mjeseci zbog obavljanja privremenih poslova u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove Krapinsko - zagorske županije, prima se Viši referent.
Pročitaj više
3. veljače 2017.

Prijam u službu na određeno vrijeme (UO za prost. uređ., gradnju i zašt. okoliša)

U službu na određeno vrijeme od 6 mjeseci zbog obavljanja privremenih poslova u Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Krapinsko - zagorske županije, prima se Viši stručni suradnik i Viši referent
Pročitaj više