Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

23. prosinca 2009.

Poziv na provjeru sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta vozač/ica

Dana 30. prosinca 2009. godine (srijeda) s početkom u 8,30 sati u zgradi Krapinsko – zagorske županije, u prostorijama Tajništva, soba broj 17, Magistratska 1 u Krapini, održati će se postupak provjere sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta vozač/ica.
Pročitaj više
10. prosinca 2009.

Obavijest i upute kandidatima prijavljenim na natječaj za radno mjesto vozača / vozačice

Krapinsko-zagorska županija raspisuje natječaj za radno mjesto vozač / vozačica, na neodređeno vrijeme u Službu za zajedničke poslove, uz probni rad od tri mjeseca. Natječaj traje 8 dana od dana objave u Narodnim novinama.
Pročitaj više
13. studenoga 2009.

Natječaj za zasnivanje radnog odnosa u Zavodu za prostorno uređenje

Zavod za prostorno uređenje KZŽ raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radna mjesta: a) stručni savjetnik za prostorno uređenje – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme i b) stručni suradnik za prostorno uređenje – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme. Natječaj je objavljen i u Narodnim novinama br. 135. (11.11.2009)
Pročitaj više
3. rujna 2009.

Poziv na testiranje i intervju radi provjere znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih na natječaj u Krapinsko-zagorskoj županiji u Tajništvo županije za radno mjesto administrativni tajnik/ca

Dana 11. rujna 2009. godine (petak) s početkom u 9 sati u zgradi Krapinsko – zagorske županije, u prostorijama Tajništva, soba broj 17, Magistratska 1 u Krapini, održati će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta administrativni tajnik/ca.
Pročitaj više
21. kolovoza 2009.

Poziv na testiranje i intervju radi provjere znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih na natječaj za imenovanje pročelnika upravnih tijela Krapinsko-zagorske županije

Dana 28. kolovoza 2009. godine (petak) u zgradi Krapinsko-zagorske županije, u prostorijama Tajništva, održati će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za radno mjesto pročelnika upravnih tijela (6 pročelnika - UO za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, UO za promet i komunalnu infrastrukturu, UO za gospodarstvo i turizam, UO za zdravstvo i socijalnu skrb, UO za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, mlade i udruge, Služba za zajedničke poslove).
Pročitaj više
10. kolovoza 2009.

Natječaj za prijam u službu u Tajništvo Županije na radno mjesto administrativnog tajnika/ce

Krapinsko-zagorska županija raspisuje natječaj za prijam u službuu Tajništvo Županije na radno mjesto administrativnog tajnika/ce – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme.
Pročitaj više
10. kolovoza 2009.

Natječaj za imenovanje pročelnika upravnih tijela Krapinsko-zagorske županije

Krapinsko – zagorska županija raspisuje natječaj za imenovanje pročelnika upravnih tijela (6 pročelnika - UO za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, UO za promet i komunalnu infrastrukturu, UO za gospodarstvo i turizam, UO za zdravstvo i socijalnu skrb, UO za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, mlade i udruge, Služba za zajedničke poslove).
Pročitaj više
22. srpnja 2009.

Ponovni poziv kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta vozača / vozačice na testiranje i intervju

Dana 27. srpnja 2009. godine (ponedjeljak) s početkom u 09.00 sati u zgradi Krapinsko – zagorske županije, u prostorijama Tajništva, soba 17, Magistratska 1, Krapina održati će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta vozač/ica
Pročitaj više
13. srpnja 2009.

Poziv kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta vozača / vozačice na testiranje i intervju

Dana 20. srpnja 2009. godine (ponedjeljak) s početkom u 09.00 sati u zgradi Krapinsko – zagorske županije, u prostorijama Tajništva, soba 17, Magistratska 1, Krapina održati će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta vozač/ica
Pročitaj više
30. lipnja 2009.

Oglas za prijam u službu na radno mjesto vozač/vozačica na određeno vrijeme

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme u Tajništvo Županije objavljen putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područne službe Krapina dana 30.lipnja 2009. godine. Obavijest i upute kandidatimaprijavljenim na oglas za radno mjesto vozač/ica - 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme.
Pročitaj više