Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

23. prosinca 2010.

Javni natječaj za prijam u službu – poziv na provjeru znanja i sposobnosti

Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto višeg stručnog suradnika za socijalnu skrb - 1 izvršitelj / izvršiteljica
Pročitaj više
3. rujna 2010.

Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Dana 13. rujna 2010. godine (ponedjeljak) s početkom u 9.00 sati u zgradi Krapinsko-zagorske županije, u prostorijama Upravnog odjela za opće i zajedničke poslove, u Krapini, Magistratska 1, održati će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za imenovanje pročelnika/ica.
Pročitaj više
23. kolovoza 2010.

Natječaj za imenovanje pročelnika/ca

Krapinsko-zagorska županija raspisuje natječaj za imenovanje pročelnika/ca upravnih odjela Krapinsko – zagorske županije objavljen u «narodnim novinama» broj 99/10. od 18. kolovoza 2010. godine.
Pročitaj više
23. kolovoza 2010.

Natječaj za imenovanje pročelnika

Župan Krapinsko – zagorske županije raspisuje natječaj za imenovanje pročelnika upravnih tijela Krapinsko – zagorske županije.
Pročitaj više
2. travnja 2010.

Natječaj za prijam u službu na određeno vrijeme u UO za zdravstvo i socijalnu skrb

Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme u Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Krapinsko-zagorske županije na radno mjesto STRUČNOG SURADNIKA ZA SOCIJALNU SKRB - 1 izvršitelj na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutne službenice
Pročitaj više
9. veljače 2010.

Poziv na provjeru sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta Stručnog savjetnika za investicije

Dana 15. veljače 2010. godine (ponedjeljak) s početkom u 09.00 sati u zgradi Krapinsko – zagorske županije, u prostorijama Upravnog odjela za zaštitu okoliša, soba broj 36, Magistratska 1, Krapina održati će se postupak provjere znanja i sposobnosti kandidata za obavljanje poslova radnog mjesta stručnog savjetnika za investicije.
Pročitaj više
27. siječnja 2010.

Natječaj za prijam u službu na radno mjesto Stručnog savjetnika za investicije

Osim općih uvjeta za prijam u službu kandidati moraju ispunjavati sljedeće posebne uvjete: VSS – građevinske struke,najmanje 5 godina radnog staža u struci,položen državni stručni ispit i znanje rada na osobnom računalu.
Pročitaj više