Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

31. prosinca 2012.

Radionica “Kako provoditi EU projekt”

Zagorska razvojna agencija d.o.o. u okviru programa "Obrazovanje za poduzetništvo" u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, organizira ciklus radionica na temu „Kako provoditi EU projekt“.
Pročitaj više
28. prosinca 2012.

Jučer potpisani ugovori vrijedni 142 tisuće kuna za udruge u poljoprivredi

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije jučer su potpisani ugovori vrijedni više od 142 tisuće kuna za unapređenje rada udruga u poljoprivredi u Krapinsko-zagorskoj županiji.
Pročitaj više
24. prosinca 2012.

Otvoren novi natječaj programa IPA IV

Odjel za financiranje i ugovaranje projekata EU Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao ugovorno tijelo, objavio je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2“, koji je otvoren do 12. veljače iduće godine.
Pročitaj više
21. prosinca 2012.

Partnerstvo za samozapošljavanje u KZŽ

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije danas je potpisan Partnerski sporazum o suradnji na aktivnostima samozapošljavanja u Krapinsko-zagorskoj županija. Sporazum su potpisali županica Sonja Borovčak, v.d. predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Krapina Mirjana Jurman, predsjednik Obrtničke komore KZŽ Davor Pleško, tajnica Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Krapina Sanja Mihovilić te direktorica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar.
Pročitaj više
21. prosinca 2012.

Europa za građane 2013.

Kako je aktualna priprema projekata za Program Europa za građane u 2013. godini, još jednom skrećemo pozornost da je objavljen novi Programski vodič koji će vrijediti za sve natječaje u idućoj godini. Novi Programski vodič možete preuzeti na stranicama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske .
Pročitaj više
21. prosinca 2012.

Jesenje, Desinić i Zagorska Sela potpisali ugovore vrijedne 230 tisuća kuna

U prostorijama Krapinsko-zagorske županije danas su u prisutnosti županice Sonje Borovčak, zamjenika županice Anđelka Ferek-Jambreka te direktorice Zagorske razvojne agencije Karoline Barilar načelnici općina Desinić, Jesenje i Zagorska Sela potpisali ugovore za pripremu lokalnih projekata na potpomognutim područjima.
Pročitaj više
21. prosinca 2012.

Ured za udruge – plan natječaja za civilno društvo u 2013.

Podsjećamo da je Ured za udruge Vlade RH objavio Godišnji plan natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2013. iz državnog proračuna. Godišnji plan izrađen je temeljem sektorskih analiza u kojima su davatelji bespovratnih sredstava identificirali potrebe u svojim resorima, ali i temeljem javnih rasprava te internetskog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.
Pročitaj više
20. prosinca 2012.

Bicikli na dar zagorskim školama

Krapinsko zagorska županija, odnosno Odbor za sigurnost u prometu koji se uz Županijski tim za prometnu preventivu uključio u realizaciju projekta „Osposobljavanje učenika za sigurno upravljanje biciklom“ darovala je 22 bicikla osnovnim školama uključenima u projekt.
Pročitaj više
19. prosinca 2012.

Nastavak radionica “Upravljanje projektnim ciklusom”

Prošli je tjedan Zagorska razvojna agencija počela s održavanjem radionica „Upravljanje projektnim ciklusom“ koja je dio programa „Obrazovanje za poduzetništvo“.
Pročitaj više
18. prosinca 2012.

EK: Poziv civilnom društvu o pripremi strategije

Prenosimo informaciju da je Opća uprava za proširenje Europske komisije pozvala zainteresirane predstavnike i predstavnice organizacija civilnoga društva na sudjelovanje u pripremi strategije za potporu civilnom društvu u zemljama zapadnoga Balkana, Turskoj i Islandu.
Pročitaj više