Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

31. prosinca 2014.

Zatvaranje Natječaja za Program kreditiranja poljoprivredne proizvodnje

Zaključak o zatvaranju Javnog natječaja za Program kreditiranja poljoprivredne proizvodnje Krapinsko-zagorske županije
Pročitaj više
29. prosinca 2014.

Izvješće o javnoj raspravi – ishođenje okolišne dozvole CIAK

Izvješće o javnoj raspravi provedenoj u postupku ishođenja okolišne dozvole za postojeće postrojenje Građevine za gospodarenje otpadom C.I.A.K. d.o.o. Zabok
Pročitaj više
24. prosinca 2014.

U Zaboku održana koordinacija udruga osoba s invaliditetom

Zamjenica župana Jasna Petek i pročelnik županijskog upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i mlade Nikola Gospočić prisustvovali su u utorak, 23. prosinca koordinaciji udruga osoba s invaliditetom koja je održana u Zaboku.
Pročitaj više
24. prosinca 2014.

U Krapinskim Toplicama obilježen završetak ovogodišnje manifestacije „Advent u Zagorju“

U utorak, 23. prosinca 2014. godine u Osnovnoj školi pri Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice održana je božićna priredba kojom je obilježen završetak ovogodišnje manifestacije „Advent u Zagorju“, na kojoj je upriličeno uručenje rehabilitacijskog bicikla, prijeko potrebnog pomagala za učenike spomenute škole.
Pročitaj više
23. prosinca 2014.

Nove prostorije za Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Krapina

Zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije Jasna Petek prisustvovala je u ponedjeljak, 22. prosinca 2014. godine u Đurmancu svečanosti kojom je proslavljeno useljavanje Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama Krapina u nove prostorije u kojima na adekvatan način mogu realizirati program „Poludnevni boravak za odrasle osobe s mentalnom retardacijom“.
Pročitaj više
23. prosinca 2014.

Opća bolnica Zabok prva veteranska bolnica u Hrvatskoj

U utorak, 23. prosinca 2014. godine ispred Opće bolnice Zabok ministar zdravlja Siniša Varga i predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine Đuro Glogoški, uz župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara, gradonačelnika Zaboka Ivana Hanžeka, sanacijskog upravitelja bolnice Ivana Švajgera te predstavnike braniteljskih udruga otkrili su ploču na kojoj piše "Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana Zabok".
Pročitaj više
22. prosinca 2014.

Sretan Božić i Nova 2015. godina

Čestit Božić i sretnu Novu 2015. godinu u ime svih djelatnika i svojih zamjenika želi Vam župan Krapinsko zagorske županije Željko Kolar
Pročitaj više
22. prosinca 2014.

U Mariji Bistrici održan Festival medenjaka i gvirca

Festival medenjaka i gvirca održan je u četvrtom vikendu manifestacije Advent u Mariji Bistrici.
Pročitaj više
22. prosinca 2014.

Odbor za promet i veze o projektu integriranog prijevoza putnika

Odbor za promet i veze Županijske skupštine raspravljao je o aktivnostima na projektu integriranog prijevoza putnika na području Grada Zagreba, Zagrebačke županije i Krapinsko-zagorske županije.
Pročitaj više
22. prosinca 2014.

Blagdansko druženje Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar prisustvovao je u Mariji Bistrici u petak, 19. prosinca 2014. godine blagdanskom druženju Matice umirovljenika Krapinsko-zagorske županije.
Pročitaj više