Zagorje
Bajka na dlanu
VIJESTI PREMA KRITERIJU

29. prosinca 2015.

Novo vozilo hitne medicinske pomoći za ispostavu u Donjoj Stubici

U utorak, 29. prosinca 2015. godine u Donjoj Stubici upriličena je primopredaja novog, 700 tisuća kuna vrijednog vozila hitne medicinske pomoći Ispostavi Zavoda za Hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije u Donjoj Stubici.
Pročitaj više
29. prosinca 2015.

15 godina Udruge vinogradara Marija Bistrica

Župan Željko Kolar je u ponedjeljak, 28. prosinca 2015. godine, u Bluesun Hotelu Kaj u Mariji Bistrici nazočio predstavljanju publikacije Uzgoj vinove loze i proizvodnja vina u marijabistričkom kraju kojim se obilježilo 15. godina postojanja Udruge vinogradara Marija Bistrica
Pročitaj više
23. prosinca 2015.

U sklopu obilježavanja osnivanja 7. gardijske brigade odana počast poginulim Pumama

Župan Željko Kolar je u srijedu, 23. prosinca 2015. godine, u sklopu obilježavanja 23. obljetnice 7. gardijske brigade Puma položio vijenac i zapalio svijeću kod križa zahvalnosti ispred crkve sv. Nikole u Varaždinu.
Pročitaj više
23. prosinca 2015.

Božićna i novogodišnja čestitka – Baltazar 2

Krapinsko-zagorska županija i Zagorska razvojna agencija upućuje božićnu i novogodišnju čestitku.
Pročitaj više
22. prosinca 2015.

Sretan Božić i Nova 2016. godina

Čestit Božić i sretnu Novu 2016. godinu u ime svih djelatnika i svojih zamjenika želi Vam župan Krapinsko - zagorske županije Željko Kolar
Pročitaj više
22. prosinca 2015.

Zagorski projekti među dobitnicima sredstava istarske zaklade

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva je prošli tjedan u Puli održala javno potpisivanje ugovora s ovogodišnjim korisnicima financijskih potpora za Zakladine natječaje „Mali projekti u zajednici“ i građanske akcije: „Naš doprinos zajednici“. Među dobitnicima sredstva su i projekti s područja Krapinsko-zagorske županije koje su prijavili Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Gornjostubička udruga Lipin Cviet, i Udruga mladih Marija Bistrica. Škola i udruga Lipin Cviet dobile su po 13 tisuća kuna, a bistrička udruga mladih 11.176 kuna.
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

U punoj dvorani Doma kulture održan koncert Božić vu Trgovišću

Zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek je u subotu, 19. prosinca 2015. godine, nazočio tradicionalnom božićnom koncertu Božić vu Trgovišću koji je održan u Domu kulture u Trgovišću, općina Hrašćina.
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

„Zagorje – Bajka Na Dlanu“ na Adventu U Zagrebu

U petak, 18. prosinca 2015. godine Krapinsko-zagorska županija i Radio Kaj organizirali su kulturno-zabavno događanje pod nazivom „Zagorje – bajka na dlanu“.
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

Paljenjem četvrte svijeće završena manifestacija Advent u Zagorju.

Župan Željko Kolar i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki su u nedjelju, 20. prosinca 2015. godine, u svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici nazočili misi zornici na čijem početku je zapaljena četvrta svijeća na županijskom adventskom vijencu.
Pročitaj više
21. prosinca 2015.

Godišnje druženje „Tigrova“

U subotu, 19. prosinca 2015. godine u Oroslavju je održano godišnje druženje članova Udruge ratnih veterana 1. gbr "TIGROVI" KZŽ.
Pročitaj više